Butiken

Battsam har över 800 000 artiklar i sortimentet och säljer tillbehör och reservdelar till bil, industri och fastighetssegmenten.

I vår butik i Karlskrona har vi drygt 30 000 artiklar i ett lager på 1200 kvm. Blandningen består av reservdelar och tillbehör till bil-, industri- och fastighetssegmenten inom följande produktområden: verktyg, maskiner, arbetsplatsprodukter, personlig skyddsutrustning, skyddskläder, el/elektronik, verktyg, industriförnödenheter, bilreservdelar, hydraulikkomponenter och v v s.

I en separat butik/verkstad har Battsam försäljning och tillverkning av ledningskomponenter för hydraulik samt ett varierande sortiment av olika dimensioner av industrislangar från bl.a både Lundgrens och AMAB. Vi gör din slang till din bil, mc eller traktor på några minuter. Här finns ett stort urval av både kopplingar och tillbehör som tillhör hydraulik segmentet.

Battsam i Karlskrona är även återförsäljare för AGA – gas och självklart innebär det att vi både har gas- och svetsutrustning i butiken för försäljning.